Home Политика БСП ще се бори за доверието на избирателите със Станислав Владимиров начело
БСП ще се бори за доверието на избирателите със Станислав Владимиров начело

БСП ще се бори за доверието на избирателите със Станислав Владимиров начело

0
0

Бившият организационен секретар на Столетницата Станислав Владимиров е сигурен водач на листата на БСП за областта. Той бе гласуван и утвърден от Националния съвет на БСП в събота, 11.02.2017 г.

Владимиров вече има опит от Народното събрание – той беше депутат в периода 2013 – 2014 г. Преди това заемаше поста заместник – кмет на Перник, в екипа на Росица Янакиева. В момента е областен председател на БСП Перник и член на Националния съвет на партията. Станислав Владимиров е така да се каже, „закърмен“ с политиката – вуйчо му е Ненко Темелков, дългогодишен председател на социалистите в Перник.

Цялата листа на социалистите се очаква да бъде подредена тази седмица. Място в нея трябва да получат и представители на общинските организации на БСП, гражданска и коалиционна квота, жени и младежи. От младежката организация на БСП в тайния избор за подредба на листата ще участват Евелина Венкова – член на НС на Младежкото обединение, учител, Галина Василева – общински председател на Младежкото БСП, Адриан Скримов, дългогодишен младежки деятел на партията, Радослав Райчев, заместник – председател на младите социалисти, архитект и по – новото попълнение в младежките редици – Даниел Евлогиев. Областният лидер на младежите Милена Милошева си направи самоотвод.

Кой ще води листата на ГЕРБ все още не е сигурно. Чува се името на Красимир Велчев, член на тясното ръководство на ГЕРБ, което ще означава, че партията на Борисов ще изневери на стила си и ще наложи за водач външен човек.

В редиците на ДСБ се очаква водач на кандидат – депутатската листа отново да бъде д – р Валентин Павлов.

Предстои да видим кои ще се борят за нашето доверие на 26 март.