Home Спорт и здраве ВК ”Миньор” в очакване на равностоен двубой с „Пирин”- Разлог
ВК ”Миньор” в очакване на  равностоен двубой с „Пирин”- Разлог

ВК ”Миньор” в очакване на равностоен двубой с „Пирин”- Разлог

0
0

„Пирин” – Разлог ще гостува на „Миньор” – Перник днес, 22 декември в 13 – ти кръг от волейболната Суперлига. Мачът ще се играе в зала „Борис Гюдеров” от 18:30 ч.

Преди 13 – я кръг на волейболната Суперлига „Миньор” – ци  са на 10 – то място, веднага след това е „Арда” – Кърджали и след тях е тима на „Тетевен – Волей”. Според статистиката домакинските мачове на ВК „Миньор”са белязани от много напрежение и емоции за зрителите. Надеждите на перничани са отново за силно домакинско представяне и равностоен двубой с гостите от „Пирин” – Разлог, които са водачи във временното класиране.

Според прогнозите на спортни експерти гостите от „Пирин” ще победят домакините от Перник с 3 на 1 гейма и пак според тях ”Миньор” – Перник няма да успее да поднесе изненада в този кръг.

”Искам и вярвам, че тези прогнози няма да се сбъднат. Искам нашите момчета да покажат класата и спортно – техническата си подготовка, която е на ниво. Аз вярвам в младите и в по-опитните волейболисти на „Миньор”, доверявам се на тяхната упористост и се надявам да оборим прогнозите на спортните специалисти.”, сподели президентът на ВК ”Миньор” Петър Първанов.