Home Перник Изненади за 1 юни в Перник
Изненади за 1 юни в Перник

Изненади за 1 юни в Перник

0
0

Община Перник и National Geographic KIDS Magazine България ви канят на образователо приключение в света на Клуб „Малки откриватели“. Специално за Деня на детето – 1 юни, за втора поредна година великолепният свят на National Geographic Kids гостува в Перник!

📍 Каним всички семейства и любознателни деца на 1 юни от 11 до 18 ч. пред Дворец на културата в гр. Перник, за да ви пренесем във Вселената на забавното знание!

🕵️‍♀️Ще ви смаем с куп необикновени активности по най-любимите теми – екология, химия и физика, технологии и роботи, изкуство, история и активен живот.

Обещаваме да си прекарате чудесно!

🤸Готови сме с нашите ЕКО игри и послания, да подарим полезни знания на децата и да им покажем колко забавно и лесно е всъщност да се грижим заедно за природата.

🤸Ще запознаем децата с интересната и изключително богата история на град Перник, чрез нашата интерактивна карта.

🤸Очакват ви още забавления и цветния свят на боичките и детелините, както и тайната мисия на всеки малък откривател, за която ще ви разкажем на място.

🤸Този път няма да пропуснем вълнуващите и непредвидими физични и химични експерименти, от които сме сигурни, че малчуганите няма да откъснат поглед.

🤸Всички заедно ще се повеселим и в спортните активности до финалната победна точка.

🌍Не пропускайте да бъдете с нас на 1 юни и да се включите в невероятния свят на Клуб „Малки откриватели“!

*Вход: Свободен

*Събитието е подходящо за деца над 3 годишна възраст