Home Свят Искаш да пътуваш безплатно по света? Вече има как!
Искаш да пътуваш безплатно по света? Вече има как!

Искаш да пътуваш безплатно по света? Вече има как!

0
0

Туристическата компания Busabout предлага интересна работа на двама ентусиасти, които да пътуват из Европа, да снимат и да пишат. Busabout поема всички разходи за полетите, нощувките, храната, както и всички екскурзии, свързани с работата, научаваме от сайтът „Икономи.бг”.

Компанията търси да наеме посланик на марката и видеооператор, които в продължение на 5 месеца ще обикалят забележителности в Европа и ще отразяват преживяванията си.

Одобрените кандидати ще работят в екип, за да пресъздадат „пътуване на живота си“, както го нарича компанията. Те ще трябва да заснемат видео за YouTube и да създават съдържание за блогове и социални медии.

Според длъжностната характеристика приключението ще включва посещение на интересни и различни забележителности в Европа. Предвиждат се романтични разходки по река Сена, посещение на древните замъци в Чехия, изкачване на швейцарските Алпи, плаване във великолепните води на Адриатическо крайбрежие. Пътешествениците ще могат да се насладят на един от най-красивите залези на Земята, наблюдаван от гръцкото крайбрежие, да посетят партитата на Ибиса и да пият бира на Октоберфест.

Според изискванията на Busabout кандидатите трябва да са навършили 18 години и да имат валиден паспорт или виза, които им позволяват да пътуват в рамките на Европа най-малко 180 дни. Кандидатстването за позициите продължава до 5 март 2017.