Home ИЗБОРИ 2021 Кметът на Перник Станислав Владимиров в Инициативния комитет на президента Румен Радев
Кметът на Перник Станислав Владимиров в Инициативния комитет на президента Румен Радев

Кметът на Перник Станислав Владимиров в Инициативния комитет на президента Румен Радев

0
0

Кметът на община Перник Станислав Владимиров е едно от ярките лица в Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат.

Кметът социалист и кмет на годината за 2020 г. е в много добри отношения с президента, а като едно от най – изявените лица на БСП, не е учудващо, че е част от Инициативния комитет. В Перник текат събрания на социалистите за издигане на кандидатури за народни представители и президентска двойка. В средите на местното БСП обаче са категорични, че никой друг няма да има повече номинации от Радев – Йотова и ще препотвърдят декларираната си подкрепа за тях.

Още един червен кмет на голям град обяви, че е част от Инициативния комитет на Румен Радев и Илияна Йотова – кмета на Русе Пенчо Милков. Още представители от БСП в местната власт са част от ИК – Донка Михайлова, кмет на Троян, Трифон Панчев, кмет на Дряново, Владимир Георгиев, кмет на Самоков и др.

Вчера пък Изпълнителното бюро на БСП излезе с решение, че праща в комитета за издигане на президент и вицепрезидент Ирена Анастасова, Кристиан Вигенин и проф. Радослав Гайдарски.