Home Политика Младежко обединение в БСП Перник организира конкурс за есе с награда посещение в Брюксел
Младежко обединение в БСП Перник организира конкурс за есе с награда посещение в Брюксел

Младежко обединение в БСП Перник организира конкурс за есе с награда посещение в Брюксел

0
0

По повод Международния ден на младежта – 12 август МО БСП Перник организира конкурс за есе на тема „Моята мечта за Перник“. В събитието могат да вземат участие младежи от 18 до 29 години от град Перник. Нека желаещите да изпращат своите есета, заедно с малко информация за себе си. Срокът е 20 август, 20:00 ч., на имейл адрес pernikese@abv.bg

Изисквания за есето:
Използвайте шрифт Times New Roman.
Размерът на шрифта да е 12.
Дължината на есето да е не повече от 4 печатни страници.

В кратък текст напишете Вашите имена, години, учебно заведение, както и контакт за обратна връзка – email и телефон.

Жури ще избере тримата победители, които ще посетят Европейския парламент, благодарение на Цветелина Пенкова, член на Групата на социалистите и демократите в ЕП.
От 2019г. Цветелина Пенкова е част от нашите представители в Европейски Парламент. Тя започва своята професионална кариера в Кралската банка на Шотландия (RBS), след което работи в инвестиционен фонд в Лондон. Завършва висшето си образование с магистърска степен по финансова икономика в университета Оксфорд във Великобритания, а преди това учи Финанси и икономика в университета Бокони в Италия. Като част от обучението си в Бокони следва 2 години в Централния европейски университет в Унгария и 6 месеца в университета МакГил в Канада.

Идеята на конкурса е да привлечем вниманието на младежите в Перник. Чрез темата, която сме избрали, ще дадем шанс на младите в града ни да опишат визията, която имат за промяна и подобрение на средата в нашата община. Да се чуе гласът на младите какво набелязват като проблеми и как биха могли да бъдат решени. Това каза Даниела Цветанова, член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, инициатор и организатор на конкурса.