Home Младите хора на Перник Младият състезател по борба Даниел Александров се срещна с ръководството на Община Перник
Младият състезател по борба Даниел Александров се срещна с ръководството на Община Перник

Младият състезател по борба Даниел Александров се срещна с ръководството на Община Перник

0
0
Кметът на Община Перник Вяра Церовска прие в кабинета си състезателя по класическа борба от СК „Миньор-Перник“ Даниел Александров, който се представи успешно на европейското първенство в град Каспийск, Русия.
Градоначалникът поздрави младият състезател за успешното класиране и му пожела да изкачи още повече върхове.
„Гордеем се с вашите постижения, подкрепяме ви и винаги ще бъдем с вас. Иво Ангелов е вашия пример за успех, за да бъдете мотивирани и съм убедена, че ще завоювате още много медали“, сподели кметът Вяра Церовска
От всички участници на Националния отбор по класически стил, единствен Даниел Александров завоюва медал в европейското първенство в Русия.  Борецът взе бронз в категория до 82 килограма в класическия стил. Състезателят е титуляр в своята категория и се подготвя за участие в Световното първенство, което ще се проведе през месец октомври тази година в Будапеща, Унгария.
В срещата взе участие още зам.-кметът Денислав Захариев, световният и европейски шампион по борба Иво Ангелов, треньорите на клуба, както и младият състезател Роберт Владов, който ще участва в Европейското първенство по борба в град Гьор, Унгария.