Home Общество Областна администрация с активно включване в Европейския фитнес ден
Областна администрация с активно включване в Европейския фитнес ден

Областна администрация с активно включване в Европейския фитнес ден

0
0

Областният управител и служителите на Областна администрация Перник лично допринесоха 27 септември да бъде един от най-активните дни през годината. Това стана като всички заедно се включиха в отбелязването на Европейския фитнес ден.

Децата на служителите отново с радост се присъединиха към инициативата. За тях бяха подбрани специални тренировки, които да подобрят координацията им и да развият уменията има за синхронна работа.

За техните родители пък се погрижиха останалите треньори от спортен клуб „Калоян –Ладимекс”. Всеки можеше да избере най-подходящата физическа активност. Едни предпочетоха функционални тренировки, други канго джъмпс, трети – аеробика. Всеки от екипа получи индивидуално обучение за боравене със съоръженията.

„Трябва да дадеш личен пример, за да може посланието на този ден да стигне до повече хора. Радвам се, че все повече младежи избират да прекарват свободното си време в спортните клубове”, сподели Соколова след функционална тренировка и скокове със специалните обувки за канго джъмпс.