Home Общество Поздравителен адрес за 1 октомври от областният управител Ирена Соколова
Поздравителен адрес за 1 октомври от областният управител Ирена Соколова

Поздравителен адрес за 1 октомври от областният управител Ирена Соколова

0
0

Уважаеми съграждани,

1 октомври – една дата събираща в себе си три празника –Международният ден на възрастните хора и на музиката и честваният в България, празник на поетите.

Приемете моите пожелания към всички Вас за много настроение в празничния ден.

Днес с уважение се обръщаме към вас, хората от третата златна възраст – нашите майки, бащи,баби, дядовци, най-близки приятели. От Вашия опит и борбеност ние черпим енергия и сила, с които преодоляваме по-лесно трудните житейски моменти.

В забързаното ни ежедневие понягога пропускаме да изразим своята благодарност към вас за всичко, което сте направили и сте ни научили, за вашия неуморен труд за превръщането ни в достойни личности.

Следвайки вашия пример, ние ще продължим да възпитаваме в следващите поколения ценностна система и уважение към ближния.

Благодария и на хората, свързали живота си с изкуството, за вдъхновяващия им пример и творческо дръзновение! Високо ценя и подкрепям Вашите изяви, прославили областта и страната ни.
Творете и създавайте красота, предавайте я, чрез силата и неукротимия порив на Вашия дух!

Благодаря на всички Ви! Желая здраве на Вас и Вашите семейства, и близки. Нека тяхната и нашата обич, и признателност изпълват дните ви с радост и щастие!

Честит празник!

Ирена Соколова

областен управител 

на област Перник