Home ИЗБОРИ 2021 Президентът Радев: Очаквам толерантна кампания
Президентът Радев: Очаквам толерантна кампания

Президентът Радев: Очаквам толерантна кампания

0
0

Очаквам в тази напрегната обстановка една толерантна кампания, да бъдат водещи идеите, а не компроматите и най-вече всеки да има възможност да изяви себе си. И най-вече да се представи – кой е, за какво се бори и как ще се бори“ – това каза на брифинг в Благоевград държавният глава Румен Радев. Той заяви още ,че е човек на дълга, а претенцията, че са герои, оставя на други. „Моят дебат е с българските граждани – водя го през целия си мандат и винаги съм бил на тяхна страна“ – посочи Радев в отговор на въпрос за предизборния дебат за президентския вот. Той коментира и международното разследване „Пандора Пейпърс“. Очаквам българските служби и правоохранителни органи да работят така, че в България да не остават неразкрити „кутии на Пандора“. По думите на президента, компетентните институции у нас трябва да полагат усилия за възстановяването на справедливостта в България и българските граждани да научват от тях, а не от чужбина за нарушаването на закона.

Държавният глава отбеляза усилията на служебното правителство в подкрепа на малките и средни предприятия, над 265 000 от които ще получат облекчение.

Президентът Радев се срещна с областния управител на Благоевград Николай Шушков, представители на духовенството, религиозните общности, ръководители на държавни и културни институции.

Източник: БНР