Home Култура и изкуство Премиера на писателят Ангел Ангелов и новата му книга в библиотеката
Премиера на писателят Ангел Ангелов и новата му книга в библиотеката

Премиера на писателят Ангел Ангелов и новата му книга в библиотеката

0
0

Премиера на писателят Ангел Ангелов и новата му книга „Внезапно сбогуване“ в библиотеката

На 25 октомври читателите на РБ „Св. Минков“ и почитателите на съвременната българска литература са добре дошли в читалнята на библиотеката. Литературният критик Никола Иванов и адвокат Хари Хараламбиев ще представят сборника с разкази „Внезапно сбогуване“ от писателя Ангел Ангелов.
Ангел АНГЕЛОВ е роден в Пазарджик. По образование е електроинженер. Работил е в Девня, Радио Варна, книгоиздателство „Георги Бакалов“ – Варна, Телевизионен център – Варна, във вестници и списания. Автор е на четири романа и пет сборника с разкази. В момента е редактор в списанието за литература и изкуство „Простори“, издание на Общинския съвет – Варна.
Никола ИВАНОВ- също родом от Пазарджик, е публикувал десетки литературно-критически статии и изследвания в почти всички авторитетни литературни вестници и списания. Член е на СБП.
Хари ХАРАЛАМБИЕВ е роден в град Перник. Завършил е юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Адвокатства в град Пазарджик, който смята за своя столица. Един от изтъкнатите ни адвокати в областта на наказателното право. Член на СБП.