Home Перник Станислав Владимиров: Моят ангажимент е към перничани
Станислав Владимиров: Моят ангажимент е към перничани

Станислав Владимиров: Моят ангажимент е към перничани

0
0

Днес в новинарския поток гръмна непроверената информация, че Станислав Владимиров се цели в стола на президента Румен Радев.

Ето отговорът на кмета на Перник:
„Кмет съм на Перник, поел съм ангажименти пред перничани в предизборната си кампания! И ще ги изпълня! Всичко останало е несериозно и не заслужава да се коментира сериозно“.

Владимиров не е изненадан от това, че името се забърква в най-различни постановки и интриги. Но е категоричен, че неговата кауза е била и остава Перник.

„Толкова много работа имаме. Толкова много проекти ни чакат. Изключително натоварени дни покрай реализирането на плановете на зелената сделка. Има толкова тънки моменти, които трябва да се „хванат“ в крачка от кметската администрация. За доброто на Перник. И ние ще го правим не само тази година, но и във времето на мандата ни“ – каза още градоначалникът, цитиран от Перник нюз.

Станислав Владимиров е в добри отношения с президентската институция и „новината“ от днес има за цел да всее раздор сред кмета на Перник и президента Румен Радев, който неотдавна бе на посещение в миньорския град.