Home ИЗБОРИ 2021 Стоян Мирчев смята, че ще има баланс с кмета Владимиров
Стоян Мирчев смята, че ще има баланс с кмета Владимиров

Стоян Мирчев смята, че ще има баланс с кмета Владимиров

0
0

Определеният за водач на листата на БСП в Перник за предстоящите избори Стоян Мирчев изтъкна качествата на колегите си водачи и заяви, че за да излезе България от кризата, в която са я вкарали ГЕРБ, юристите, икономистите и преподавателите ще бъдат изключително необходими.

„Когато имаш желание за победа, когато искаш да работиш, нещата се случват”, коментира Мирчев и предрече, че в споровете с кмета на Перник Станислав Владимиров ще се намери баланс. Оттук-нататък ще се успокояват – позитивното за нас е, че първи обявихме своите водачи на листи, за да говорим вече за конкретните политики, за това, което ще предлагаме в следващия парламент, пише сайтът actualno.com.

Важно е обаче и срещу кого ще се изправи Мирчев в Перник от ГЕРБ. Все още няма информация за водача на листата на ГЕРБ в миньорския град. Избирателен район Перник има право на 4 мандата в Народното събрание. Още по-важно е и какви имена ще бъдат подредени в листата след Стоян Мирчев. Информацията на този етап е, че някои от известните имена на червените са се отказали от участие, а от Националния съвет на БСП готвят на местната червена централа и 2-ро място за гражданска квота.