Home Интересно и полезно „Учителят, който ме вдъхновява!“ – номинирай и ти!
„Учителят, който ме вдъхновява!“ – номинирай и ти!

„Учителят, който ме вдъхновява!“ – номинирай и ти!

0
0

За пета поредна години ученици ще награждават любимите си преподаватели.

За пета поредна година с подкрепата на Община Перник Консултативният съвет за младежка политика организира конкурса «Учителят, който ме вдъхновява». В продължение на един месец ученици от основните и средните училища на територията на Общината ще имат възможността да номинират своите вдъхновяващи учители, чрез специално създадената за тази цел интернет платформа.

Условия за участие:

1. Право да номинират учителите, които ги вдъхновяват имат само ученици от основните и средни училища на територията на община Перник. 

2. Всеки ученик може да номинира не повече от 3-ма преподаватели. Задължително посочва име, училище и предмет, по който преподава учителят/учителите.

3. Посочва трите си имена, училището, в което учи, телефон и имейл за връзка. 

4. Краен срок за гласуване – 24 май 2017 г. 

По традиция в средата на месец юни учителят с най-много номинации ще грабне приза „Вдъхновяващ учител на 2017 г.”, а един от всички гласували ученици, изтеглен на лотариен принцип, ще получи таблет, осигурен от Община Перник.

С всяка изминала година, конкурсът придобива все по-голяма популярност. През 2013 г. бяха номинирани 40 учители, през 2014 г. – 85, през 2015 г. бяха получени над 100 писма, а през 2016 г. номинираните учители бяха 125 от 17 училища на територията на общината. 

*Повече информация за конкурса „Учителят, който ме вдъхновява”, както и платформата за гласуване можете да намерите на сайта на КСМП: www.ksmp-pernik.com, както и на фейсбук страниците Консултативен съвет за младежка политика и Перник на младите.