Home ИЗБОРИ 2021 БСП Перник: Категорично не приемаме четвъртият мандат да отиде при ДПС
БСП Перник: Категорично не приемаме четвъртият мандат да отиде при ДПС

БСП Перник: Категорично не приемаме четвъртият мандат да отиде при ДПС

0
0

Изпълнителното бюро на БСП – Перник и пернишките социалисти категорично не приемаме ДПС да има народен представител от Перник с подкрепата, която получиха в областта –1.57% или 650 гласа. Заявяваме несъгласието си гласовете от Турция да определят подредбата на народните представители от Пернишко. БСП е трета политическа сила в областта с подкрепа на 12.19% от избирателите, което е с над 2% от средния резултат на партията в страната. Няколкото хиляди избиратели, подкрепили коалиция „БСП за България“ са наказани от политическата класа и политическите игри у нас.

Румен Радев и Илияна Йотова получиха безпрецедентна подкрепа от жителите на шестте общини в Пернишко на първия тур. За тях гласуваха 21 665 души или 51.29% от хората, които дадоха своя вот. Изненадани сме и не приемаме начина, по който пет дни преди балотажа, при подаване на оставката си, Корнелия Нинова атакува президента и служебното правителство. Такова поведение е нелогично и неприемливо при положение, че партията застава твърдо зад тях. Според проучванията над 90% от социалистите са подкрепили президентската двойка.

Пернишките социалисти изразяваме своята категорична подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова и призоваваме всички български граждани да гласуват за тях в неделя.

tags: